Pensiunea Old Sheriff

Cazare

Pensiunea “Old Sheriff” dispune la parterul cladirii de 8 camere, insumand 20 locuri. Dotari: televizor, temperatura reglabila, uscator de par, internet wireless gratis, roomservice, parcare iluminata si supravegheata video. Pretul camerelor include micul dejun. Pretul este negociabil pentru firme/ grupuri organizate/ sejur prelungit. Este permis accesul cu animale de companie.

 

Nota: Pretul per camera include mic dejunul.

Nr. camera Tip de camera Nr. camere Nr. locuri Pret per camera

1

Camera cu pat matrimonial si cu Jacuzzi

1 2 200 RON / zi
8

Camera cu pat matrimonial si un pat single cu Jacuzzi

1 3 200 RON / zi
2

Camera cu pat matrimonial si un pat single

1 3 200 RON / zi
3, 4, 7

Camera cu 3 paturi single

2 3 150 RON / zi
5, 6

Camera cu 2 paturi single

3 2 120 RON / zi

 

 

Restaurant

Restaurantul deschis la parterul clădirii are o capacitate de 120 de locuri si a fost decorat de specialişti în domeniu, surprinzându-vă printr-un ambient elegant şi primitor. Restaurantul ofera scaunel special pentru servit masa copii.

Bucătăria vă oferă preparate traditionale  româneşti si specialitati ale casei. Exista posibilitatea organizarii unor mese festive, alegând un meniu propus de bucătarii noştri sau stabilind un meniu la cerea dumneavoastra si la un pret negociabil.

Pensiunea "Old Sheriff" isi propune asadar, sa trateze fiecare client ca si cum ar fi prioritatea noastra numarul unu. Veti gasi preturile practicate de noi ca fiind cinstite si competitive in raport cu serviciile ce vor reflecta standardele calitative superioare,iar profesionalismul si amabilitatea angajatilor nostri va vor determina sa reveniti.